Eryeri Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzun vizyonu, eğitimde öncü, yeniliklere açık bir model oluşturmaktır.

Misyon: Okulumuzun misyonu; öğrencileri, sağlıklı iletişim kurabilen, ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, özgüveni tam, sorumluluk alabilen, bilimsel ve analitik düşünceye sahip, teknoloji ile barışık, yararlı hobileri olan, estetik beğenileri gelişmiş, üretken ve yaratıcı, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı, Atatürk ilkeleri ile demokratik ve laik cumhuriyete sahip çıkan; insana, topluma ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamaktır.

Başarılar: -

Saatler: 08.30-15.10
Servis Bilgisi: Okul saatlerine göre belirlenmektedir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Puansız alım.
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda derslerde ve ders dışında elimizdeki imkanlarla çeşitli etkinlikler yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda ders kapsamında Fen bilimleri, Bilişim Teknolojileri vb etkinlikler yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: -
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -
Diğer Hususlar: İletişim için Telefon ve diğer iletişim araçlarıyla iletişime geçebilirsiniz.

WEB - https://eryeri.meb.k12.tr

Adres - ERYERİ MAH. ERYERİ KÜME EVLERİ ERYERI ORTA OKULU BLOK NO 357 ARTUKLU / MARDİN

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz köyün kenarında Çiftlik köyü-İstasyon mahallesi tarafındadır.

Ulaşım Şahsi araç ve Öğretmen servisi.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Artuklu merkezden İstasyonun başına inildiğinde sol tarafa doğru 3km uzaklıktadır. Yani Artuklu da oturduğunuz yere bağlı olarak 3-10 km arası uzaklıktadır. Ayrıca Cezaevi tarafındanda yol vardır ve bu yol kullanılarakta ulaşılabilir.